Första april – grundstenen

Efter en underbar frukost med salt på flingorna (nej, jag är inte så dum, men vad gör man inte för de små liven) så har jag lyckats prestera en hel del bra grejer (ungefär = sånt man tjänar pengar på) och två riktigt onödiga grejer.

I min jakt på aprilskämt skrev jag sydsvesnkan.se istället för sydsvenskan.se – och se där – domänen var ledig. Jag kände att jag absolut måste få reda på hur många som är lika klantiga med tangenterna som jag så jag smällde upp en sida med statistiken påslagen. Onödigt? Jajemen!

Sen blir man kontaktad av en ”settler” på MyMinicity, svårt att låta bli att skapa en egen ort där med. Försökte med Simrishamn, men där var man försent ute. Tänkte på Österlen men misstänker att det bara blir problem med Ö-et så det fick vara. Kände istället ett sug att skydda (?) mitt varumärke och gjorde mamilldo.myminicity.com/ istället. (Nu är det meningen att du som läser det här skall klicka på länken för att öka antalet invånare i ”Mamilldo”)

Ja tänk vad man kan roa sig med.

Nu skall jag göra lite nytta igen, gå iväg med lite returpapper och plast – det är också kul!