Att fylla år 2009

Så var man ett år visare.  Dagen började med att familjen sjöng för mig vilket verkligen var roligt idag eftersom jag helt ärligt glömt bort att det var min födelsedag. Så ett år visare är kanske en överdrift.

OM jag nu inte haft barn & fru att sjunga för mig ELLER om jag inte haft vänner som kom ihåg dagen via sms (tack!) så skulle det ändå vara svårt att missa att man fyller år.

Facebook är vänlig nog att skicka mail om att ens vänner grattat via gästboken – än en gång: tack! Efter påminnelsen loggar man på och möts av:

Facebook gratulerar
Facebook gratulerar

Så, om facebookvännerna missar födelsedagen så får man minst en gratulation från fejjan (@claes – jag väntar med spänning på att snön skall falla)

För att man dessutom skall få chansen att få ett paket på födelsedagen så visades idag en annons speciellt för mig:

Annons på Facebook
Annons på Facebook

(Jo, det är sant – jag är 38)

Så – allt gott och väl. Men dessutom trillade ett mail in från SonyEricson. Då kände man sig verkligen omtyckt och uppskattad (kika på uppmaningen att ändra uppgifterna ifall det inte stämmer med födelsedagen – vilket i så fall skulle innebära att jag bytt födelsedag sedan jag angav mitt födelsedatum…)

SonyEricsson gratulerar
SonyEricsson gratulerar

Med allt som finns online skall man ju ändån inte glömma det som händer AFK, t.ex. mina snälla föräldrar som hissade flaggan i Hammar.

Flaggan var i topp AFK i mitt föräldrahem
Flaggan var i topp AFK i mitt föräldrahem

Nästa år blir spännande – då väntar jag mig gratulationer från FRA och IFPI & CO vilket kommer att göra lagarna mycket enklare att acceptera.

Och till alla er jag glömt att gratta och kommer att glömma i år – ETT STORT GRATTIS!