WordPress med iPhone

Jag noterade för ett tag sedan lyriskt att det fungerade utmärkt att surfa på WordPressbloggar som installerat temat ”WPhone”. Vad jag egentligen menade för surfningen var ”WPtouch”. Inte riktigt samma men så kan det bli ibland. WPhone är i alla fall en bra plugin för att administrera sin blogg.

Jag provade ungefär samtidigt att använda mig av WordPress app för att blogga via iPhone – och det gick sådär. Om det berodde på mitt gamla webbhotell eller om det var jag som gjorde fel – det vet jag inte. Hur som helst, jag laddade nyss ner version 1.1 och det fungerar alldeles utmärkt med den här bloggen. (Som förresten just nu körs på WordPress 2.7 Beta 2)

Snart dyker version 1.2 upp och då lär det bli ännu roligare/enklare att skriva i sin blogg när man väntar i korvkioskkön. Nedan en länk till lite info om kommande version och en uppmaning att vara med och testa innan den släpps på AppStore.

WordPress for iPhone › Help Test WordPress for iPhone Version 1.2.